Dr. Vojcek tudatja a lakossággal, hogy április 20-án pénteken nem rendel. Helyettesíti őt Dr. Fodor Párkányban.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Áprili 21-én szombaton 16,00 órakor a helyi ifjúsági csapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Nagykér csapatával a helyi futballpályán. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy lehetséges az ingatlan, földadó, illetve a kutyaadó fizetése a községi hivatal földszintjén, félfogadó napokon, tehát Hétfőn, Szerdán, és Pénteken.


Tájékoztatjuk a község lakosságát, különösen a pincetulajdonosokat a szőlőhegyen, hogy a a csípány alatti út korlátozott ideig le lesz zárva. Aki tehát a pincéjéhez szeretne jutni, sziveskedjen a béla felőli utat használni. Kérjük azokat a pincetulajdonosokat, akiknek ezen a szakaszon levágott venyigéjük van, sziveskedjenek azt az útból eltakarítani. Köszönjük a megértést és a figyelmet!


A Muzslai Községi Könyvtár dolgozói tisztelettel meghívják az érdeklődőket Szomolai Tibor: A klán című könyvének dedikálással egybekötött bemutatójára, amelyre április 20-án pénteken 17 órai kezdettel kerül sor a helyi könyvtárban. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


Tisztelt Polgártársak!

Az április 11-ére megszervezett tüntetés Muzslán illegális volt, hiszen a szervezők hivatalosan nem jelentették be egyik közigazgatási hivatalba sem. A tüntetésen részt vett mintegy 70 polgár, a résztvevők kevesebb, mint fele volt muzslai. Többük gyermeke nem a muzslai alapiskolába jár. Az önkormányzat képviselő-testülete tegnapi tanácskozása hangoskodással tarkítva, ám rendben lezajlott. Minden határozati javaslatomat a képviselő-testület elfogadta. A testületi ülés végén meghirdettem a jövő héten, szerdán, azaz április 18-án esedékes tüntetést a törvényesség mellet, a helyi önkormányzat törekvéseinek támogatására, a rend fenntartása melletti kiállásra Muzslán.

Mivel megtudtam, hogy a tegnapi tüntetésen mintegy 70 polgár jelent meg, közülük a fele nem muzslai volt, emiatt a jövő szerdára esedékes tüntetésre szóló javaslatomat, kezdeményezésemet visszavonom. Nincs értelme tovább feszíteni a húrt, tovább gerjeszteni az indulatokat. Muzslán mindenki nyugalmat akar, békességért kiált. Kérem, vegyék ezt figyelembe az április 11-i törvénytelen tüntetés szervezői is.

Tisztelettel: Farkas Iván, Muzsla polgármestere


Tisztelt hívők! A Muzslai Plébánia szentmiserendjét ezentúl a honlap főoldalán az „Intézmények”, azon belül is a „Plébánia” fül alatt találják meg.
 

Archívum

2018

2018. január
Tisztelt Polgártársak!

A Nyugat-szlovákiai Vízművek dolgozói csőtörést észleltek a muzslai vízvezetéken a 230 házszám közelében. Ma, azaz vasárnap 19 és 20 óra közötti időszakban elzárják a vízvezetéket az adott szakaszon, amely elzárt állapotban marad holnap, azaz hétfőn reggel 7 óráig. Majd megnyitják reggel 8 óráig, hogy a lakosság a Kertek alatti utcában tisztálkodhasson és megengedhesse ivóvízzel az edényeit. Majd hétfőn reggel 8 órakor újra elzárják a vízvezetéket e szakaszon és hozzálátnak a csőtörés kijavításához a 230. házszám közelében. A vízművek az érintett szakaszon, a Kertek alatti utcában lakók megértését kéri, egyúttal arra kéri az ott lakókat, hogy igazodjanak az imént felolvasott időrendhez.

A vízművek dolgozói köszönik szépen a lakosság megértését és türelmét.


Nyomatékosan megkérünk minden kutyatulajdonost, hogy kutyáikat szíveskedjenek az ingatlanuk területén tartani, ugyanis óriási mértékben megszaporodott a kóbor kutyák száma községünkben.
Amennyiben ezen felkérést nem tartják be, a kóbor kutyák el lesznek szállítva.


Az Egészségkárosultak Szervezetének vezetősége szeretettel meghívja tagságát és falunk mulatni és szórakozni vágyó lakosságát február 10 én este 18:00 órai kezdettel megrendezésre kerülő elő farsangi báljára, ami a kultúrház nagytermében lesz megtartva. Az est keretén belül fellép a muzslai Dallos és a tokodi Borvirág együttes.
A belépőjegy ára 10 euro, mely tartalmazza a vacsorát.
A talpalá való jó zenét az R-Duo zenekar szolgáltatja.
Jegyek elővételben minden kedden 8-10 óráig a nyugdíjas klubban kaphatóak. Minden fiatalt és szépkorút sok szeretettel vár a szervezet vezetősége.


A Csemadok Muzslai Alapszervezete szeretettel meghívja községünk lakosságát február 25-én vasárnap 17,00 órai kezdettel a Budapesti Éless-szín társulat „Albérlet az asztal alatt" című lírai zenés vígjátékának előadására Kondákor Zsófi, a Jóban rosszban tévésorozat Vera doktornőjének főszereplésével. Jegyelővétel a helyi könyvtárban 8 Euro, a helyszínen 10. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


A Muzslai TJ AC Sportegyesület szeretettel meghívja az érdeklődőket a január 27-én szombaton este 20,00 órától tartandó 3. Muzslai sportbálra a muzslai kultúrházba. Talpalávalóról az Exkluzív zenekar gondoskodik. Belépőjegy 10 euro, amely tartalmazza az aperitívet, vacsorát és kávét. Jegyelővétel a Fehér ló fogadóban ill. a 0905552097-es tel.számon, valamint Jenei Henriettánál a 0948520366-os tel.számon.
Mindenkit szeretettel vár a rendezőség.


A Kertbarátok körének vezetősége értesíti a tagságát és a falu lakosságát. hogy január 28-án, vasárnap délután 14:30-kor Szabó Tibor a szőlőtermesztésről, a szőlő betegségei elleni védekezésről valamint a borok kezeléséről tart előadást a kultúrházban. Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak!


A tisztiorvosi állami hivatal közleménye alapján tudatjuk a lakossággal, valamint az alapiskolát és óvodát látogató gyermekek szüleivel, hogy az Endrődy János Alapiskolában, valamint az óvodában ezen a héten a tanítás szünetel.
Az oktatás az iskolában január 29, tehát hétfőn, az óvodában pedig január 30-án, tehát kedden kezdődik.


Az egészségkárosultak szervezetének vezetősége értesíti tagságát, és a falu lakosságát, hogy december 2-án 15 órai kezdettel tartja a már hagyományos mikulásnapi ünnepségét, a jubilánstagok köszöntésével egybekötve. Az autóbusz minden résztvevő számára biztosítva van 14 órai indulással. Minden tagot szeretettel vár a vezetőség.


A nyugatszlovákiai villamosművek ezennel kéri, valamint felhívja azon ingatlannal rendelkező lakosok figyelmét, kinek ingatlana területén felső, illetve alsó villamos vezetékek futnak, hogy a vezetékek biztonságának és megbízhatóságának érdekében távolítsák el a fák és más növényzet vezetékekhez érő részeit. A szükséges munkálatok elvégzésének végső időpontja 2018. 03.15. Amennyiben ez nem történik meg a meghatározott időpontig, a faágak és a nem kívánatos növényzet eltávolítását elvégzik a villamosművek dolgozói. Az ezen a módon történő faágak illetve növényzet eltávolítása valamint felhasználása, teljes mértékben az ingatlantulajdonos felelőssége. Abban az esetben, ha a munka elvégzéséhez mindenképpen szükséges a villanyvezeték áramtalanítása, kérjük Önöket ezen kérésüket 25 nappal a már említett dátum lejárta előtt jelezzék a 035/645 35 88 as telefonszámon. Ugyanez a felhívás vonatkozik a külső kis és nagyfeszültségű vezetékek védőzónájára is, mely azt jelenti, hogy a fákat és bokrokat mindenki köteles a vezetékek viszonylatában a födtől maximálisan 3 méteres magasságig valamint a vezeték mindkét oldalán 4 m szélességben levágni, kivágni, eltávolítani. Ha a fák megközelítik a vezetékeket a tervezett időponttól számított 25 napon belül lehetséges kérni az áram kikapcsolását a már fent említett telefonszámon. Az időben történő faágak lemetszése jelentős hatást gyakorol a minőségi, és biztonságos villamosenergia ellátásra mindenki számára.


Az érsekújvári NOVOFRUCT vállalat azonnali belépéssel kínál munkát 3 műszakos munkarendbe termelői operátor munkakörbe. Kedvező munkavállalási juttatások, azonnali belépés, fizetés megegyezés alapján. Munkavállalási követelmények: alapfokú,középfokú végzettség érettségivel, illetve érettségi nélkül. A belépés feltételei: megbízhatóság, önállóság, a 3 műszakos munkabírás képessége. Érdeklődni lehet a 0911/339 251 –es telefonszámon, illetve a senesova@novofruct.sk email címen.
2018. február
A sportszervezet vezetősége tudatja a lakossággal, hogy február 17-én szombaton 18,30 órakor évzáró gyűlést tart a kultúrház alsó termében, melyre mindenkit szeretettel várnak. Egyúttal tudatják az érdeklődőkkel, hogy a gyűlés előtt a tagsági dijat is be lehet fizetni.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Október 22-én vasárnap 14,00 órai kezdettel a helyi felnőtt futballcsapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Szemere felnőtt csapatával a helyi futballpályán.
Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


2018. március
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy április 4-én szerdán a községi hivatalban nem lesz félfogadás. Helyette április 3-án kedden várjuk az ügyfeleket.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Április 1-én vasárnap 15,30 órai kezdettel a helyi felnőtt csapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Csornok csapatával a helyi futballpályán. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


Március 19. Hétfő  
Március 20. Kedd 14,00 Temetési szentmise
18,00   Szentmise
Március 21.. Szerda 18,00 Szentmise
Március 22. Csütörtök 17,00 Csendes szentségimádás
18,00  Szentmise 
Március 23. Péntek  
 16,30  Keresztút
Március 24. Szombat 08,00 Szentmise
Március 25. Vasárnap 11,00   Szentmise

Római Katolikus Egyház Muzslai Plébánia


Szentmisék rendje
12. hét

 

Muzslai Plébánia

Mgr. Iván Borka
 č. 361, 943 52, Mužla
  036/75 831 13
2018. áprilisA sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Áprili 14-én szombaton 13,00 órakor a helyi diákcsapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Köbölkút diákcsapatával a helyi futballpályán. Április 15-én vasárnap 15,30 órai kezdettel a helyi felnőtt csapat bajnoki labdarúgó mérkőzését nézhetik meg az érdeklődők, akik Szőgyén csapatával játszanak. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


A helyi posta főnöknője értesíti a lakosságot, hogy április 11-én szerdán a posta technikai okok miatt csak 15 órától lesz nyitva.

Facebook