A helyi könyvtár dolgozói szeretettel meghívják az érdeklődőket pénteken október 19-én 17,00 órai kezdettel tartandó író-olvasó találkozóra Gróf Nádasdy Borbála népszerű irónővel, aki bemutatja eddig megjelent köteteit és betekintést nyújt gazdag életútjába. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


ŐSZI LOMTALANÍTÁS !

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a jövő hét végén a nagyterjedelmű hulladékok konténerekbe helyezése lesz lehetséges, ami azt jelenti, hogy október 20-tól szombattól a hétvégén folyamatosan konténerek lesznek kihelyezve a megszokott helyekre, melyek október 24-én szerdán lesznek véglegesen elszállítva. A konténerekbe TILOS belerakni a zöld hulladékot, autógumikat, akkumulátorokat, villamos és műszaki berendezéseket, építkezési törmeléket. Nyomatékosan kérjük a tisztelt lakosság fegyelmezett hozzáállását, hogy a konténerekbe valóban csak az elszállítandó hulladékot tegyék bele, megelőzendő ezzel a szeméttelepre való elszállítás akadályoztatását illetve az egész konténer visszaküldését.
 

Archívum

2018

2018. január
Tisztelt Polgártársak!

A Nyugat-szlovákiai Vízművek dolgozói csőtörést észleltek a muzslai vízvezetéken a 230 házszám közelében. Ma, azaz vasárnap 19 és 20 óra közötti időszakban elzárják a vízvezetéket az adott szakaszon, amely elzárt állapotban marad holnap, azaz hétfőn reggel 7 óráig. Majd megnyitják reggel 8 óráig, hogy a lakosság a Kertek alatti utcában tisztálkodhasson és megengedhesse ivóvízzel az edényeit. Majd hétfőn reggel 8 órakor újra elzárják a vízvezetéket e szakaszon és hozzálátnak a csőtörés kijavításához a 230. házszám közelében. A vízművek az érintett szakaszon, a Kertek alatti utcában lakók megértését kéri, egyúttal arra kéri az ott lakókat, hogy igazodjanak az imént felolvasott időrendhez.

A vízművek dolgozói köszönik szépen a lakosság megértését és türelmét.


Nyomatékosan megkérünk minden kutyatulajdonost, hogy kutyáikat szíveskedjenek az ingatlanuk területén tartani, ugyanis óriási mértékben megszaporodott a kóbor kutyák száma községünkben.
Amennyiben ezen felkérést nem tartják be, a kóbor kutyák el lesznek szállítva.


Az Egészségkárosultak Szervezetének vezetősége szeretettel meghívja tagságát és falunk mulatni és szórakozni vágyó lakosságát február 10 én este 18:00 órai kezdettel megrendezésre kerülő elő farsangi báljára, ami a kultúrház nagytermében lesz megtartva. Az est keretén belül fellép a muzslai Dallos és a tokodi Borvirág együttes.
A belépőjegy ára 10 euro, mely tartalmazza a vacsorát.
A talpalá való jó zenét az R-Duo zenekar szolgáltatja.
Jegyek elővételben minden kedden 8-10 óráig a nyugdíjas klubban kaphatóak. Minden fiatalt és szépkorút sok szeretettel vár a szervezet vezetősége.


A Csemadok Muzslai Alapszervezete szeretettel meghívja községünk lakosságát február 25-én vasárnap 17,00 órai kezdettel a Budapesti Éless-szín társulat „Albérlet az asztal alatt" című lírai zenés vígjátékának előadására Kondákor Zsófi, a Jóban rosszban tévésorozat Vera doktornőjének főszereplésével. Jegyelővétel a helyi könyvtárban 8 Euro, a helyszínen 10. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


A Muzslai TJ AC Sportegyesület szeretettel meghívja az érdeklődőket a január 27-én szombaton este 20,00 órától tartandó 3. Muzslai sportbálra a muzslai kultúrházba. Talpalávalóról az Exkluzív zenekar gondoskodik. Belépőjegy 10 euro, amely tartalmazza az aperitívet, vacsorát és kávét. Jegyelővétel a Fehér ló fogadóban ill. a 0905552097-es tel.számon, valamint Jenei Henriettánál a 0948520366-os tel.számon.
Mindenkit szeretettel vár a rendezőség.


A Kertbarátok körének vezetősége értesíti a tagságát és a falu lakosságát. hogy január 28-án, vasárnap délután 14:30-kor Szabó Tibor a szőlőtermesztésről, a szőlő betegségei elleni védekezésről valamint a borok kezeléséről tart előadást a kultúrházban. Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak!


A tisztiorvosi állami hivatal közleménye alapján tudatjuk a lakossággal, valamint az alapiskolát és óvodát látogató gyermekek szüleivel, hogy az Endrődy János Alapiskolában, valamint az óvodában ezen a héten a tanítás szünetel.
Az oktatás az iskolában január 29, tehát hétfőn, az óvodában pedig január 30-án, tehát kedden kezdődik.


Az egészségkárosultak szervezetének vezetősége értesíti tagságát, és a falu lakosságát, hogy december 2-án 15 órai kezdettel tartja a már hagyományos mikulásnapi ünnepségét, a jubilánstagok köszöntésével egybekötve. Az autóbusz minden résztvevő számára biztosítva van 14 órai indulással. Minden tagot szeretettel vár a vezetőség.


A nyugatszlovákiai villamosművek ezennel kéri, valamint felhívja azon ingatlannal rendelkező lakosok figyelmét, kinek ingatlana területén felső, illetve alsó villamos vezetékek futnak, hogy a vezetékek biztonságának és megbízhatóságának érdekében távolítsák el a fák és más növényzet vezetékekhez érő részeit. A szükséges munkálatok elvégzésének végső időpontja 2018. 03.15. Amennyiben ez nem történik meg a meghatározott időpontig, a faágak és a nem kívánatos növényzet eltávolítását elvégzik a villamosművek dolgozói. Az ezen a módon történő faágak illetve növényzet eltávolítása valamint felhasználása, teljes mértékben az ingatlantulajdonos felelőssége. Abban az esetben, ha a munka elvégzéséhez mindenképpen szükséges a villanyvezeték áramtalanítása, kérjük Önöket ezen kérésüket 25 nappal a már említett dátum lejárta előtt jelezzék a 035/645 35 88 as telefonszámon. Ugyanez a felhívás vonatkozik a külső kis és nagyfeszültségű vezetékek védőzónájára is, mely azt jelenti, hogy a fákat és bokrokat mindenki köteles a vezetékek viszonylatában a födtől maximálisan 3 méteres magasságig valamint a vezeték mindkét oldalán 4 m szélességben levágni, kivágni, eltávolítani. Ha a fák megközelítik a vezetékeket a tervezett időponttól számított 25 napon belül lehetséges kérni az áram kikapcsolását a már fent említett telefonszámon. Az időben történő faágak lemetszése jelentős hatást gyakorol a minőségi, és biztonságos villamosenergia ellátásra mindenki számára.


Az érsekújvári NOVOFRUCT vállalat azonnali belépéssel kínál munkát 3 műszakos munkarendbe termelői operátor munkakörbe. Kedvező munkavállalási juttatások, azonnali belépés, fizetés megegyezés alapján. Munkavállalási követelmények: alapfokú,középfokú végzettség érettségivel, illetve érettségi nélkül. A belépés feltételei: megbízhatóság, önállóság, a 3 műszakos munkabírás képessége. Érdeklődni lehet a 0911/339 251 –es telefonszámon, illetve a senesova@novofruct.sk email címen.
2018. február
A sportszervezet vezetősége tudatja a lakossággal, hogy február 17-én szombaton 18,30 órakor évzáró gyűlést tart a kultúrház alsó termében, melyre mindenkit szeretettel várnak. Egyúttal tudatják az érdeklődőkkel, hogy a gyűlés előtt a tagsági dijat is be lehet fizetni.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Október 22-én vasárnap 14,00 órai kezdettel a helyi felnőtt futballcsapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Szemere felnőtt csapatával a helyi futballpályán.
Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


2018. március
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy április 4-én szerdán a községi hivatalban nem lesz félfogadás. Helyette április 3-án kedden várjuk az ügyfeleket.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Április 1-én vasárnap 15,30 órai kezdettel a helyi felnőtt csapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Csornok csapatával a helyi futballpályán. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


Március 19. Hétfő  
Március 20. Kedd 14,00 Temetési szentmise
18,00   Szentmise
Március 21.. Szerda 18,00 Szentmise
Március 22. Csütörtök 17,00 Csendes szentségimádás
18,00  Szentmise 
Március 23. Péntek  
 16,30  Keresztút
Március 24. Szombat 08,00 Szentmise
Március 25. Vasárnap 11,00   Szentmise

Római Katolikus Egyház Muzslai Plébánia


Szentmisék rendje
12. hét

 

Muzslai Plébánia

Mgr. Iván Borka
 č. 361, 943 52, Mužla
  036/75 831 13
2018. április
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy május 4-én elveszítettek községünkben egy férfi irattáskát fontos személyes iratokkal. Kérjük a becsületes megtalálót, hogy értesítse Kurucz Richárdot Ipolypásztón a 185-ös szám alatt ill. a 0950647344 mobilszámon.


Értesítjük falunk lakosságát, hogy május 9.-én szerdán 8,00 – 19,00 óráig a helyi tűzoltószertár melletti garázsnál gyűjteni fogjuk az elektromos hulladékot. Kérjük ezért a tisztelt polgárokat, hogy akinél ilyen hulladék található, az szíveskedjen azt elhozni az említett napon.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Május 5-én szombaton 16,30 – kor a helyi ifjúsági csapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Komját csapatával a helyi futballpályán. Május 6-án vasárnap 13,00 órai kezdettel a helyi tanulók csapata Bény játékosaival folytat labdarúgó mérkőzést. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


Dr. Vojcek tudatja a lakossággal, hogy április 30-tól május 6-ig nem rendel. Helyettesíti őt Dr. Fodor Párkányban.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Áprili 14-én szombaton 13,00 órakor a helyi diákcsapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Köbölkút diákcsapatával a helyi futballpályán. Április 15-én vasárnap 15,30 órai kezdettel a helyi felnőtt csapat bajnoki labdarúgó mérkőzését nézhetik meg az érdeklődők, akik Szőgyén csapatával játszanak. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.
TAVASZI LOMTALANÍTÁS ! Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy e hétvégén a nagyterjedelmű hulladékok konténerekbe helyezése lesz lehetséges, ami azt jelenti, hogy április 27-én péntektől a hétvégén folyamatosan konténerek lesznek kihelyezve a megszokott helyekre, melyek április 30-án hétfőn lesznek véglegesen elszállítva. A konténerekbe TILOS belerakni a zöld hulladékot, autógumikat, akkumulátorokat, villamos és műszaki berendezéseket, építkezési törmeléket. Nyomatékosan kérjük a tisztelt lakosság fegyelmezett hozzáállását, hogy a konténerekbe valóban csak az elszállítandó hulladékot tegyék bele, megelőzendő ezzel a szeméttelepre való elszállítás akadályoztatását illetve az egész konténer visszaküldését.


Értesítjük azokat a szőlőhegyi pincetulajdonosokat, akik kérvényezték az ivóvíz bevezetését, hogy szerdán április 25-én 17,00 órakor tanácskozást tartunk számukra a községi hivatalban, ahol a beruházással kapcsolatos további lépések lesznek  megvitatva.


Értesítjük a lakosságot, hogy április 25-én szerdán 8,00 – 19,00 óráig a régi szeméttelepen gyűjteni fogjuk a zöld hulladékot. Kérjük a lakosságot, hogy a szeméttelepre kizárólag zöld hulladékot vigyenek.
A helyi posta főnöknője értesíti a lakosságot, hogy április 11-én szerdán a posta technikai okok miatt csak 15 órától lesz nyitva. Dr. Vojcek tudatja a lakossággal, hogy április 20-án pénteken nem rendel. Helyettesíti őt Dr. Fodor Párkányban.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Áprili 21-én szombaton 16,00 órakor a helyi ifjúsági csapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Nagykér csapatával a helyi futballpályán. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


Tájékoztatjuk a község lakosságát, különösen a pincetulajdonosokat a szőlőhegyen, hogy a a csípány alatti út korlátozott ideig le lesz zárva. Aki tehát a pincéjéhez szeretne jutni, sziveskedjen a béla felőli utat használni. Kérjük azokat a pincetulajdonosokat, akiknek ezen a szakaszon levágott venyigéjük van, sziveskedjenek azt az útból eltakarítani. Köszönjük a megértést és a figyelmet!


A Muzslai Községi Könyvtár dolgozói tisztelettel meghívják az érdeklődőket Szomolai Tibor: A klán című könyvének dedikálással egybekötött bemutatójára, amelyre április 20-án pénteken 17 órai kezdettel kerül sor a helyi könyvtárban. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


Tisztelt Polgártársak!

Az április 11-ére megszervezett tüntetés Muzslán illegális volt, hiszen a szervezők hivatalosan nem jelentették be egyik közigazgatási hivatalba sem. A tüntetésen részt vett mintegy 70 polgár, a résztvevők kevesebb, mint fele volt muzslai. Többük gyermeke nem a muzslai alapiskolába jár. Az önkormányzat képviselő-testülete tegnapi tanácskozása hangoskodással tarkítva, ám rendben lezajlott. Minden határozati javaslatomat a képviselő-testület elfogadta. A testületi ülés végén meghirdettem a jövő héten, szerdán, azaz április 18-án esedékes tüntetést a törvényesség mellet, a helyi önkormányzat törekvéseinek támogatására, a rend fenntartása melletti kiállásra Muzslán.

Mivel megtudtam, hogy a tegnapi tüntetésen mintegy 70 polgár jelent meg, közülük a fele nem muzslai volt, emiatt a jövő szerdára esedékes tüntetésre szóló javaslatomat, kezdeményezésemet visszavonom. Nincs értelme tovább feszíteni a húrt, tovább gerjeszteni az indulatokat. Muzslán mindenki nyugalmat akar, békességért kiált. Kérem, vegyék ezt figyelembe az április 11-i törvénytelen tüntetés szervezői is.

Tisztelettel: Farkas Iván, Muzsla polgármestere


Tisztelt hívők! A Muzslai Plébánia szentmiserendjét ezentúl a honlap főoldalán az „Intézmények”, azon belül is a „Plébánia” fül alatt találják meg.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Április 29-én vasárnap 10,00 órai kezdettel a helyi tanulók csapata Bart játékosaival folytat labdarúgó mérkőzést a helyi futballpályán. 16,00 órai kezdettel a helyi felnőtt csapat bajnoki mérkőzését nézhetik meg, akik Bánkeszi csapatával játszanak.
Május 1-én kedden 16,30 órakor a helyi felnőtt csapat bajnoki mérkőzésén szurkolhatnak, akik Nagykér felnőtt csapatával mérik össze erejüket. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


A helyi posta főnöknője tudatja a lakossággal, hogy a posta április 26-án csütörtökön technikai okok miatt csak 11,00 óráig lesz nyitva.
2018. május
A helyi könyvtár dolgozói szeretettel meghívják a könyvbarátokat egy érdekes író olvasó találkozóra pénteken május 18-án 17,00 órai kezdettel Daniela Kapitáňová írónővel, rendezővel, rádiódramaturggal, aki jelenleg a szlovák rádió szerkesztője és dramaturgja. Bemutatásra kerül az írónő Könyv a temetőről című nagysikerű irodalmi műve amelyet 14 nyelvre fordítottak le. A beszélgetés szlovák és magyar nyelven zajlik majd. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Dr. Vojcek tudatja a lakossággal, hogy május 17.-én és 18.-án azaz e hét csütörtökön és pénteken nem rendel. Helyettesíti őt Verbók doktornő Párkányban.


A helyi posta főnöknője tudatja a lakossággal, hogy a posta május 11-én pénteken temetés miatt csak 13,00 óráig lesz nyitva.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Május 11-én pénteken 17,00 – kor a helyi tanulók csapata bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Kürt csapatával a helyi futballpályán. Május 13-án vasárnap 16,30 órai kezdettel a helyi felnőtt csapat Komját csapatával méri össze erejét. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.
2018. június
Tisztelt lakosság! A Szlovák Környezetvédelmi Minisztérium által kinyilvánított Duna folyó napja alkalmából Muzsla Község az idei évben is megszervezi a Duna-napot. Tisztelettel felkérjük ezért községünk lakosságát, hogy aki szívügyén viseli környezetének tisztaságát, fogadja el meghívásunkat június 16-ára szombatra, a Duna-part muzslai partszakasza egy részének kitisztítására, ami 8,00 órától 10,00 óráig tart majd. A segítőkész érdeklődőket a községi hivatal épülete elől a község autóbuszával fogjuk elszállítani a Duna-part csenkei szakaszára, ahol közösen kitisztítjuk a legérintettebb partszakaszt. 


A Muzslai sportegyesület a községi hivatallal, a Csemadok Muzslai Alapszervezetével, az Endrődy János Alapiskolával az Egészségkárosultak muzslai alapszervezetével, a tűzoltószervezet, valamint a Nyugdíjasklub társszervezésében tudatja községünk aprajával és nagyjával hogy június 23-án, szombaton reggel 9 órától megrendezi a helyi sportpályán a gyermeknapot.
Színes programokkal, új atrakciókkal, érdekes vetélkedőkkel és sok sok meglepivel várják a résztvevőket, elsősorban a gyermekeket. A szevezők szeretettel várnak minden kedves gyermeket, szülőt, nagyszülőt.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Június 16-án szombaton 10,30 – kor a helyi ifjúsági csapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Szőgyén csapatával a helyi futballpályán. Május 17-én vasárnap 17,00 órai kezdettel a helyi felnőtt csapat Valkháza csapatával méri össze erejét.

Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


Tisztelettel meghívjuk községünk lakosságát a helyi könyvtárba június 15-én pénteken 17,00 órára. Muzslai polgártársunk, Német Martin első verseskötetéből kapnak ízelítőt az érdeklődők. Sor kerül még kiváló fotóművészünk M. Nagy László különleges filmjeinek bemutatójára, akinek diaporámái számos dijat nyertek a Kárpát-medencei fesztiválokon. . Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


Dr. Vojcek tudatja a lakossággal, hogy június 8-án pénteken nem rendel. Helyettesíti őt Fodor doktor Párkányban.


A helyi posta főnöknője tudatja a lakossággal, hogy a posta június 7-én azaz holnap 12,30-tól csak korlátozott rendszerben lesz nyitva a személyzet iskolázása miatt.
2018. július
Muzsla Község Önkormányzata nevében községünk lakosságát tisztelettel meghívjuk a 2018.június 8-án, pénteken 15 órakor megrendezésre kerülő centenáriumi rendezvényre és kiállítás- megnyitóra a helyi kultúrházba. Az I. világháború 100 évvel ezelőtt fejeződött be. Ez alkalomból kiállítást rendezünk az 1. világháborúban használt harci eszközökből, dokumentumokból, katonai leletekből, kitüntetésekből. A kiállítás megnyitásával egy időben történelmi visszatekintésre, szakmai konferenciára is sor kerül, amelynek keretében történészek adnak elő az 1. világháború trörténéseiről, borzalmairól. A kiállítás a megnyitót követően 3 héten át nyitva tart a helyi kultúrházban összhangban a községi hivatal ügyfélfogadásának időpontjával. Szívesen látunk majd a kiállításon egyéneket, csoportokat, akár iskolai osztályokat, elsősorban településünk lakosságát. Szeretettel várjuk a kiállítás megnyitójára és a történelmi visszatekintésre pénteken, június 8-án, 15 órai kezdettel a helyi kultúrházba, valamint ugyanoda a következő 3 hét folyamán, a munkanapok valamelyikén a történelmi kiállítás megtekintésére. A rendezvényt követően koszorúzásra kerül sor az 1.világháborúban elesett muzslai hősök emlékművénél. Lehetőség nyílik rá, hogy a társadalmi szervezetek vezetői, valamint polgártársaink leróják kegyeletüket, egy – egy koszorúval, virágcsokorral, egy szál virággal vagy gyertya megygújtásával emlékezzenek meg az 1.világháborúban elhunyt felmenőikről, ismerőseikről. Tisztelettel Muzsla Község, és a községi hivatal.
2018. augusztus
Megkérjük azon pincetulajdonosokat,akiknek földalatti boros pincéje a hegyen lévő bármelyik út alatt helyezkedik el, hogy a hegyi vízvezeték építése miatt szíveskedjenek megjelenni a községi hivatalban Vezér Csabánál, vagy a 0905/734 538 as telefonszámon.


Felhívjuk azon polgártársaink figyelmét, akiknek van eladó vagy bérbe adandó ingatlanjuk, hogy lehetőségük van ezt a községi hivatal hirdetőtábláján illetve a község web-oldalán közre adni. Ehhez az szükséges, hogy a tulajdonosok hozzanak be a hivatalba fényképet az ingatlanról, tulajdonlapot, illetve telefonos illetve egyéb elérhetőséget.


Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy lehetséges az ingatlan, földadó, illetve a kutyaadó fizetése a községi hivatal földszintjén, félfogadó napokon, tehát Hétfőn, Szerdán, és Pénteken.


Tisztelettel értesítjük a lakosságot, hogy a községi hivatalban augusztus 31-én pénteken a hivatalnokok iskolázáson való részvétele miatt nem lesz félfogadás.

Ügyfélfogadást ezért csütörtökön, szeptember 30-án tartunk.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy Augusztus 25-én szombaton 17,00 - kor a helyi ifjúsági csapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Garamszentgyörgy csapatával a helyi futballpályán.

Augusztus 26-én vasárnap 17,00 órai kezdettel a helyi felnőtt csapat Bars csapatával méri össze erejét.
Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.
2018. Szeptember
A helyi posta főnöknője tudatja a lakossággal, hogy a posta szeptember 26-án szerdán gyűlésen való részvétel miatt csak 11,00-ig lesz nyitva. Szeptember 27-én csütörtökön pedig a szerdai nap helyett hosszú nap lesz, vagyis 17,00 óráig.


Értesítjük azokat a polgártársainkat, akik a Carisma televízió szolgáltatásainak előfizetői, hogy megváltozott a szolgáltató neve, mégpedig Internito névre. A szolgáltató naponta 8,00 – 20,00 óráig a következő telefonszámon érhető el: 0850 111 311.


A Jednota üzlet vezetőnője értesíti a lakossságot, hogy az üzlet szeptember 9-én vasárnap zárva lesz.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy

Szeptember 8-án szombaton 16,00 - kor a helyi ifjúsági csapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Szentpéter csapatával a helyi futballpályán.

Szeptember 9-én vasárnap 10,00 órai kezdettel a helyi tanulók csapata Bény csapatával méri össze erejét, délután 16,00 órai kezdettel pedig a felnőtt csapat mérkőzését tekinthetik meg, akik Mánya futballklubjával játszanak majd.

Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség. A Jednota üzlet vezetőnője értesíti a lakossságot, hogy az üzlet szeptember 15-én szombaton zárva lesz.


Az ARRIVA Autóbusz-közlekedési Vállalat értesíti a muzslai polgárokat, hogy 2018. szeptember 16. és 22. között, az Európai Mobilitás Hetében az összes helyközi és városi autóbuszjáraton a teljes menetjegyet váltó utazók fél áron utazhatnak. Ezen kívül szombaton, 2018. szeptember 22-én a párkányi városi autóbuszjáratokon minden utas ingyen utazhat.


Sok szeretettel meghívjuk községünk lakosságát szombaton szeptember 15-én délután 15,00 órai kezdettel a Dankó klub művészeinek előadásában megrendezett Csendül a nóta száll a muzsika cimű zenés délutánra, melyre a kultúrház előtti téren, rossz idő esetén a kultúrház mozitermében kerül sor. Ételről és italról , valamint gulyásról gondoskodva van. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. A helyi posta főnöknője tudatja a lakossággal, hogy a posta szeptember 21-én pénteken 11,30-ig csak korlátozott üzemben fog működni – ez pedig azt jelenti, hogy levélfelvétel, kiadás, csekkek felvétele és kifizetése.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy
Szeptember 22-én szombaton 15,30 - kor a helyi ifjúsági csapat bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Ekel csapatával a helyi futballpályán. Szeptember 23-án vasárnap 12,30 órai kezdettel a helyi tanulók csapata Jászfalu csapatával méri össze erejét, délután 15,30 órai kezdettel pedig a felnőtt csapat mérkőzését tekinthetik meg, akik Barsfüss futballklubjával játszanak majd.

Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.
2018. OktóberA sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy
Október 13-án szombaton 12,00 - kor a helyi tanulók csapata bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Kürt csapatával a helyi futballpályán. Délután 14,30 órai kezdettel pedig az ifjúsági csapat mérkőzését tekinthetik meg, akik Kolta futballklubjával játszanak majd. Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


Értesítjük falunk lakosságát, hogy október 15-én hétfőn 8,00 – 19,00 óráig a helyi tűzoltószertár melletti garázsnál gyűjteni fogjuk az elektromos hulladékot. Kérjük ezért a tisztelt polgárokat, hogy akinél ilyen hulladék található, az szíveskedjen azt elhozni az említett napon.


A sportszervezet vezetősége értesíti a futballt kedvelő közönséget, hogy
Október 6-án szombaton 12,00 - kor a helyi tanulók csapata bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Szőgyén csapatával a helyi futballpályán. Október 7-én vasárnap 14,30 órai kezdettel pedig a felnőtt csapat mérkőzését tekinthetik meg, akik Szentmihályúr futballklubjával játszanak majd.

Minden szurkolót szeretettel vár a vezetőség.


Értesítjük a lakosságot, hogy október 10-én szerdán 8,00 – 19,00 óráig a régi szeméttelepen gyűjteni fogjuk a zöld hulladékot. Kérjük a lakosságot, hogy a szeméttelepre kizárólag zöld hulladékot vigyenek.

Facebook